Title: Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc : [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails]
Record: LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - MIŠKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc : [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails] In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 85-88.
Year: 2020
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:LACKOVÁ Zuzana60 %
ZIGO František30 %
MIŠKOVÁ Jana2 %
ONDRAŠOVIČOVÁ Silvia8 %
Autori vydania:SASÁKOVÁ Naďa, GREGOVÁ Gabriela, TAKÁČOVÁ Daniela, PAVOLOVÁ Henrieta
Edition: Voda a klimatické zmeny
zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020
USB kľúč, S. 85-88
Publisher: UVLF v Košiciach
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-659-6
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
Skip to content