Názov: Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc : [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails]
Zápis: LACKOVÁ, Zuzana - ZIGO, František - MIŠKOVÁ, Jana - ONDRAŠOVIČOVÁ, Silvia. Vplyv prenylflavonoidov podávaných vo vode a krmive na jatočnú hodnotu a chemické zloženie mäsa japonských prepelíc : [The effect of prenylflavonoids applicate in water and feed on the carcass value and chemical composition of meat of Japanese quails] In: Voda a klimatické zmeny : zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. ISBN 978-80-8077-659-6, USB kľúč, s. 85-88.
Rok vydania: 2020
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:LACKOVÁ Zuzana60 %
ZIGO František30 %
MIŠKOVÁ Jana2 %
ONDRAŠOVIČOVÁ Silvia8 %
Autori vydania:SASÁKOVÁ Naďa, GREGOVÁ Gabriela, TAKÁČOVÁ Daniela, PAVOLOVÁ Henrieta
Vydanie: Voda a klimatické zmeny
zborník vedeckých príspevkov pri príležitosti Svetového dňa vody 2020
USB kľúč, S. 85-88
Vydavateľ: UVLF v Košiciach
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-659-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content