Title: Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe : [Microbiological analysis of rasca used in meat production]
Record: VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína. Mikrobiologická analýza rasce využívanej v mäsovýrobe : [Microbiological analysis of rasca used in meat production] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 76.
Year: 2021
Category: AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences
Authors:VÝROSTKOVÁ Jana60 %
MAĽOVÁ Jana10 %
KOVÁČOVÁ Mariana10 %
REGECOVÁ Ivana10 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
Autori vydania:SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 76
Publisher: UVLF v Košiciach
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-734-0
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
Skip to content