MVDr. Pavlina Jevinová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2023 P1 JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Návody na praktické cvičenia z mykológie a mykotoxikológie krmív a potravín. Rec. Marcel Falis, Gabriela Gadusová. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-794-4, 183 s. [8,6 AH]
2023 V3 MEDVECKÝ, Ľubomír - GIRETOVÁ, Mária - ŠTULAJTEROVÁ, Radoslava - SOPČÁK, Tibor - JEVINOVÁ, Pavlína - LUPTÁKOVÁ, Lenka. Novel biocement/honey composites for bone regenerative medicine. In: Journal of functional biomaterials. 2023. ISSN 2079-4983, Vol. 14, no. 9 (2023), art. no. 457, p. [1-23]
(2021: 4.901 - IF, 23 - H-index, 6.070 - IF 5y, 0.875 - SJR, Q2 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
2023 V3 SOPČÁK, Tibor - MEDVECKÝ, Ľubomír - JEVINOVÁ, Pavlína - GIRETOVÁ, Mária - MAHUN, Andry - KOBERA, Libor - ŠTULAJTEROVÁ, Radoslava - KROMKA, František - GIRMAN, Vladimír - BALÁŽ, Matej. Physico-chemical, mechanical and antibacterial properties of the boron modified biphasic larnite/bredigite cements for potential use in dentistry. In: Ceramics international. 2023. ISSN 0272-8842, Vol. 49, no. 4 (2023), p. 6531-6544.
2023 V2 JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - PIPOVÁ, Monika. Antifugálna a anibakteriálna účinnosť vodných extraktov chilli paprík : [Antifungal and antibacterial activity of aqueous extracts of chili peppers] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 381-387.
2023 V2 REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína : [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 549-555.
2023 V2 MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny : [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscl] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-787-6, USB kľúč, s. 489-495.
2023 V2 JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - HUDÁKOVÁ, Terézia - PIPOVÁ, Monika. Antifungal and antibacterial activity of aqueous extracts of chili peppers : [Antifugálna a anibakteriálna účinnosť vodných extraktov chilli paprík] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 53.
2023 V2 REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Prítomnosť kvasiniek rodu Pichia v procese fermentácie vína : [The presence of yeast of the genus Pichaia in the process of wine fermentation] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 86.
2023 V2 MESARČOVÁ, Lýdia - KORÉNEKOVÁ, Beáta - REITZNEROVÁ, Anna - MAKIŠ, Andrej - NAĎ, Pavel - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KOŠČOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv probiotík a humínovych látok na chemické zloženie a minerálny profil svaloviny hydiny : [The effect of probiotics and humic substances on the chemical composition and mineral profile of poultry muscle] In: HYGIENA ALIMENTORUM. HYGIENA ALIMENTORUM XLIII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít - aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2023. ISBN 978-80-8077-786-9, s. 74.
2022 V3 REGECOVÁ, Ivana - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - OČENÁŠ, Peter - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŠUĽÁKOVÁ, Lucia - NOSKOVÁ, Erika - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Detection of microbiota during the fermentation process of wine in relation to the biogenic amine content. In: Foods. 2022. ISSN 2304-8158, Vol. 11, no. 19 (2022), art. no. 3061, p. [1-14]
(2022: 5.200 - IF, 73 - H-index, 5.500 - IF 5y, 0.771 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q1 - JCR Best Q)
Počet záznamov v databáze: 247
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 25
Skip to content