MVDr. Pavlina Jevinová, PhD.

Rok Kategória
Publikácia
2021 BEF BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
2021 BEF SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2019 BEF DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Identifikácia Penicillium spp. PCR-RFLP metódou. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 56-59.
2019 BEF REGECOVÁ, Ivana - JEVINOVÁ, Pavlína - DEMJANOVÁ, Soňa - PIPOVÁ, Monika - VÝROSTKOVÁ, Jana. Izolácia DNA kvasiniek a mikromycét pochádzajúcich z potravín : [DNA isolation of yeast and micromycetes derived from food] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 57-59.
2018 BEF REGECOVÁ, Ivana - DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Identifikácia Fusarium spp. a Aspergillus spp. v slepačích vajciach : [Identification of Fusarium spp. and Aspergillus spp. in hen eggs] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 170-171.
2018 BEF DEMJANOVÁ, Soňa - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - REGECOVÁ, Ivana. Kontaminácia vajec zástupcami rodu Penicillium : [Contamination of eggs with Penicillium species] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 57-60.
2018 BEF ROBA, Pavol - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Výskyt mykotoxínov v krmive a vo svalovine a vnútorných orgánov hydiny. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 175-178.
2013 BEF MARUŠKOVÁ, Katarína - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika - KMEŤ, Vladimír - REGECOVÁ, Ivana. Typizácia a vlastnosti izolátov stafylokokov z mäsa králika divého (Oryctolagus cuniculus). In: Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 21. - 23. október 2013, Vysoké Tatry : 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2013. ISBN 978-80-89385-26-3, [CD-ROM], s. 85-88.
2005 BEF PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - KOVALIKOVÁ, Miroslava. Detekcia a vlatnosti verocytotoxickych izolátov E.Coli sérotypu 0157:H7 získanych z potravín zivocísneho pôvodu. In: Kvalita, bezpecnost a funkcnost primárnych potravinovych zdrojov : Piestany : Vyskumny útav rastlinnej vyroby Piestany, 2005. ISBN 80-88790-41-7, s. 22-24.
Počet záznamov v databáze: 9
Posledný update databázy: 07. 11. 2023 12:52:23
Strana 1 z 1
Skip to content