Title: Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti.
Record: REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
Year: 2022
Category: O3 - Professional output of publication activity from the journal
Output type: CLA - article
Authors:REITZNEROVÁ Anna40 %
SEMJON Boris30 %
MAKIŠ Andrej10 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Edition: Maso
Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45
Country of issue: Czech Republic
ISSN:1210-4086
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
Skip to content