Title: | Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. | |
Record: | REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45. | |
Year: | 2022 | |
Category: | O3 - Professional output of publication activity from the journal | |
Output type: | CLA - article | |
Authors: | REITZNEROVÁ Anna | 40 % |
SEMJON Boris | 30 % | |
MAKIŠ Andrej | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Edition: | Maso Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45 |
|
Country of issue: | Czech Republic | |
ISSN: | 1210-4086 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Field: | Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences Name of the field of study: veterinary medicine |
|
Language: | slovak |