Názov: | Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. | |
Zápis: | REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45. | |
Rok vydania: | 2022 | |
Kategória: | O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu | |
Typ výstupu: | CLA - článok | |
Autori: | REITZNEROVÁ Anna | 40 % |
SEMJON Boris | 30 % | |
MAKIŠ Andrej | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Vydanie: | Maso Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45 |
|
Krajina vydania: | Česká republika | |
ISSN: | 1210-4086 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Odbor: | Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo |
|
Jazyk: | slovenský |