Názov: Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti.
Zápis: REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
Rok vydania: 2022
Kategória: O3 - Odborný výstup publikačnej činnosti z časopisu
Typ výstupu: CLA - článok
Autori:REITZNEROVÁ Anna40 %
SEMJON Boris30 %
MAKIŠ Andrej10 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Vydanie: Maso
Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45
Krajina vydania: Česká republika
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Odbor: Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk: slovenský
Skip to content