Title: Vplyv humínových látok na kvalitu stehennej svaloviny vo výkrme moriek : [The influence of humic substances on thigh meat quality in fattening of turkeys]
Record: HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - BUJŇÁK, Lukáš - MARCIN, Andrej - MIHOK, Tomáš - HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel. Vplyv humínových látok na kvalitu stehennej svaloviny vo výkrme moriek : [The influence of humic substances on thigh meat quality in fattening of turkeys] In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : SSPLPVV, 2023. ISBN 978-80-8266-028-2, online, s. 185-189.
Year: 2023
Category: V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type: PRI - contribution
Authors:HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ Alena40 %
BUJŇÁK Lukáš40 %
MARCIN Andrej5 %
MIHOK Tomáš5 %
HARČÁROVÁ Michaela5 %
NAĎ Pavel5 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, FIKSELOVÁ Martina
Edition: Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality. Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 185-189
Publisher: SSPLPVV
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8266-028-2
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
URL: http://www.slpk.sk/eldo/2023/dl/9788082660282/9788082660282.pdf
Skip to content