Title: | Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu : [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt] | |
Record: | NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka - BALSYTE, G.. Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu : [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 157-158. | |
Year: | 1998 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | NAGY Jozef | 0 % |
PAŽÁKOVÁ Janka | 0 % | |
BALSYTE G. | 0 % | |
Edition: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 157-158 |
|
Publisher: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
Research area: | neuvedená | |
Language: | slovak |