Názov: Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu : [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt]
Zápis: NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka - BALSYTE, G.. Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu : [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 157-158.
Rok vydania: 1998
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:NAGY Jozef0 %
PAŽÁKOVÁ Janka0 %
BALSYTE G.0 %
Vydanie: Hygiena alimentorum XIX
Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998
S. 157-158
Vydavateľ: Univerzita veterinárskeho lekárstva
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
Oblasť výskumu: neuvedená
Jazyk: slovenský
Skip to content