Názov: | Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu : [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt] | |
Zápis: | NAGY, Jozef - PAŽÁKOVÁ, Janka - BALSYTE, G.. Hodnoty kyseliny mliečnej počas zrenia a skladovania jogurtu : [Lactic acid values during the ripering and storage of yoghurt] In: Hygiena alimentorum XIX. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 1998. s. 157-158. | |
Rok vydania: | 1998 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | NAGY Jozef | 0 % |
PAŽÁKOVÁ Janka | 0 % | |
BALSYTE G. | 0 % | |
Vydanie: | Hygiena alimentorum XIX Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej konferencie, Košice 26.- 28. októbra 1998 S. 157-158 |
|
Vydavateľ: | Univerzita veterinárskeho lekárstva | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
Oblasť výskumu: | neuvedená | |
Jazyk: | slovenský |