2020 |
AED |
MARCIN, Andrej - NAĎ, Pavel - SKALICKÁ, Magdaléna - BUJŇÁK, Lukáš. Apparent digestibility of dry matter and crude protein of broiler chickens fed diets with humic substances. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 42-54.
|
|
2020 |
AED |
HARČÁROVÁ, Michaela - ČONKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel. Determination of deoxynivalenol in feed cereals by ELISA test. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 34-41.
|
|
2020 |
AED |
BUJŇÁK, Lukáš - BINDAS, Ľubor - NAĎ, Pavel. Effect of dietary acidifiers on the digestibility of nutrients and fermentation activity in the large intestine of weaned pigs. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 25-33.
|
|
2020 |
AED |
MASKAĽOVÁ, Iveta - VAJDA, Vladimír - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Evaluation of protein transformation in dairy cows. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 55-67.
|
|
2020 |
AED |
POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. The importance of mineral profile in mouflons. In: Research in Animal Physiology : Proceedings of scientific papers. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2234-9, online, s. 16-21.
|
|
2020 |
AED |
PETRÍKOVÁ, Dominika - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel. The use of humic acids in broiler diet and effect on nutrition and meat quality. In: NutriNET 2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2200-4, s. 209-218.
|
|
2020 |
AED |
REGECOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína - VÝROSTKOVÁ, Jana - DEMJANOVÁ, Soňa - ŠUGAREK, Denis. Zmeny fenotypového prejavu antimikrobiálnej rezistencie u druhu S. aureus vplyvom mraziarenského skladovania potravín : [Changes in the phenotypic manifestation of antimicrobial resistance in S. aureus during freezer food storage] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 230-232.
|
|
2020 |
AED |
KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok prídavku fermentovaného krmiva vo výžive brojlerov na fyzikálno - chemické zmeny vo svalovinách : [Effect of fermented feed addition in the nutrition of broilers to physico - chemical changes in muscles] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 208-211.
|
|
2020 |
AED |
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - ŽAKAROVSKÁ, Martina. Kryoskopické meranie mlieka : [Determination of the freezing point of milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 217-221.
|
|
2020 |
AED |
SEMJON, Boris - MOKÁNYOVÁ, Andrea - MAĽOVÁ, Jana - BUJŇÁK, Lukáš - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv modifikácie proteínového zloženia vstupnej suroviny na fermentačné procesy experimentálne vyrobených vzoriek acidofilného mlieka : [Effect of protein content modification of input raw material on fermentation processes of experimental made acidophilus milk] In: Recenzovaný zborník vedeckých prác Slovenskej spoločnosti pre poľnohospodárske, lesnícke, potravinárske a veterinárske vedy pri Slovenskej akadémii vied v Bratislave. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2020. ISBN 978-80-89703-83-8, s. 233-237.
|
|
Number of records in database: 703 Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23 |