Title: Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality : [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters]
Record: MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír - BRENESSELOVÁ, Martina. Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality : [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 214-217.
Year: 2014
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:MAČANGA Ján50 %
TUREK Peter30 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
MARCINČÁK Slavomír5 %
BRENESSELOVÁ Martina5 %
Autori vydania:TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR
Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie
S. 214-217
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-401-1
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020856-Zlozenie-spisskych-parkov-deklarovane-vyrobcami-a-jeho-vplyv-na-vybrane-ukazovatele-kvality/
Skip to content