Názov: | Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality : [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters] | |
Zápis: | MAČANGA, Ján - TUREK, Peter - JEVINOVÁ, Pavlína - MARCINČÁK, Slavomír - BRENESSELOVÁ, Martina. Zloženie spišských párkov deklarované výrobcami a jeho vplyv na vybrané ukazovatele kvality : [Composition of "Spišské" frankfurters declared by the producers and its effects on the selected quality parameters] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-401-1, s. 214-217. | |
Rok vydania: | 2014 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MAČANGA Ján | 50 % |
TUREK Peter | 30 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 5 % | |
BRENESSELOVÁ Martina | 5 % | |
Autori vydania: | TUREK Peter, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Vydanie: | HYGIENA ALIMENTORUM XXXV: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v duchu tradičnej kvality, 21. - 23. mája 2014, Štrbské Pleso, SR Zborník prednášok a posterov pri príležitosti 65. výročia založenia UVLF v Košiciach z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 214-217 |
|
Vydavateľ: | UVLF | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-401-1 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0020856-Zlozenie-spisskych-parkov-deklarovane-vyrobcami-a-jeho-vplyv-na-vybrane-ukazovatele-kvality/ |