Title: Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny : [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl]
Record: REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny : [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
Year: 2014
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:REITZNEROVÁ Anna50 %
NAGY Jozef30 %
TUREK Peter10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:SCHUSTEROVÁ Ingrid, DANKO Ján, JURKO Alexander, LUPTÁKOVÁ Lenka
Edition: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014
Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu
S. 80-83
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-436-3
Research area: 180 - Medical, pharmaceutical and non-medical health sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021713-Porovnanie-obsahu-tuku-hrabavej-a-vodnej-hydiny/
Skip to content