Názov: Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny : [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl]
Zápis: REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie obsahu tuku hrabavej a vodnej hydiny : [Comparison of the fat content in scrub fowl and water fowl] In: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014 : Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu. 1. vyd. Košice : UVLF, 2014. ISBN 978-80-8077-436-3, s. 80-83.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:REITZNEROVÁ Anna50 %
NAGY Jozef30 %
TUREK Peter10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:SCHUSTEROVÁ Ingrid, DANKO Ján, JURKO Alexander, LUPTÁKOVÁ Lenka
Vydanie: Vznik a patogenéza obezity vo vzťahu k netradičným rizikovým faktorom obezity, Košice, 15. decembra 2014
Zborník prác z prezentácie čiastkových výsledkov projektu
S. 80-83
Vydavateľ: UVLF
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-436-3
Oblasť výskumu: 180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021713-Porovnanie-obsahu-tuku-hrabavej-a-vodnej-hydiny/
Skip to content