Title: Vplyv spôsobu vyzrievania na antioxidačné vlastnosti vína : [Effect of aging methods on antioxidative properties of wine]
Record: MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - DUDRIKOVÁ, Eva - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv spôsobu vyzrievania na antioxidačné vlastnosti vína : [Effect of aging methods on antioxidative properties of wine] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia. 1. vyd. Košice : UVLF, 2016. ISBN 978-80-8077-486-8, CD-ROM, s.257-261.
Year: 2016
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:MARCINČÁK Slavomír40 %
BARTKOVSKÝ Martin40 %
DUDRIKOVÁ Eva10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
Autori vydania:BARANOVÁ Mária, MAĽA Pavel, SEMJON Boris, TUREK Peter, NAGY Jozef
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVII: Bezpečnosť a kvalita mliečnych a rastlinných komodít, 18. - 20. mája 2016, Štrbské Pleso, Slovenská republika
Proceedings of lectures and abstracts: Safety and quality of milk and plant commodities
Zborník prednášok a posterov: medzinárodná vedecká konferencia
CD-ROM, S.257-261
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-486-8
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025159-Vplyv-sposobu-vyzrievania-na-antioxidacne-vlastnosti-vina/
Skip to content