Title: Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách : [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures]
Record: REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách : [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 59-62.
Year: 2016
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:REITZNEROVÁ Anna40 %
ŠULEKOVÁ Monika20 %
NAGY Jozef20 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
SEMJON Boris10 %
Autori vydania:DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef
Edition: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry
17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces)
Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou
CD-ROM, S. 59-62
Publisher: ELSEWA
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89385-39-3
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025691-Porovnanie-zmien-oxidacnych-procesov-v-masovych-vyrobkoch-po-kratkodobom-skladovani-pri-mraziarensky/
Skip to content