Názov: | Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách : [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures] | |
Zápis: | REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris. Porovnanie zmien oxidačných procesov v mäsových výrobkoch po krátkodobom skladovaní pri mraziarenských teplotách : [A comparison of changes in oxidation processes in meat products after short-time storage at freezing temperatures] In: 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry : Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2016. ISBN 978-80-89385-39-3, CD-ROM, s. 59-62. | |
Rok vydania: | 2016 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | REITZNEROVÁ Anna | 40 % |
ŠULEKOVÁ Monika | 20 % | |
NAGY Jozef | 20 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
SEMJON Boris | 10 % | |
Autori vydania: | DIČÁKOVÁ Zuzana, BÍREŠ Jozef | |
Vydanie: | 18. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 26.-28. november 2016, Stará Lesná, Vysoké Tatry 17. Food products safety and quality management (agriculture - commerce - servixces) Zborník publikácií z konferencie s medzinárodnou účasťou CD-ROM, S. 59-62 |
|
Vydavateľ: | ELSEWA | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89385-39-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0025691-Porovnanie-zmien-oxidacnych-procesov-v-masovych-vyrobkoch-po-kratkodobom-skladovani-pri-mraziarensky/ |