Title: | Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast] | |
Record: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - HUDÁK, Marek - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 207-210. | |
Year: | 2017 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | BARTKOVSKÝ Martin | 50 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 5 % | |
HUDÁK Marek | 5 % | |
KOVALÍK Pavol | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
ČERTÍK Milan | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 15 % | |
Autori vydania: | ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči CD-ROM, S. 207-210 |
|
Publisher: | SPU | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-1649-2 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences 190 - Agricultural and forestry sciences |
|
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026876-ucinok-skrmovania-10-fermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-kvalitu-tuku-prsnej-svalov/ |