Title: Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast]
Record: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - HUDÁK, Marek - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Účinok skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a kvalitu tuku prsnej svaloviny kurčiat : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and quality of fat of chicken breast] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 207-210.
Year: 2017
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:BARTKOVSKÝ Martin50 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
REITZNEROVÁ Anna5 %
HUDÁK Marek5 %
KOVALÍK Pavol5 %
KLEMPOVÁ Tatiana5 %
ČERTÍK Milan5 %
MARCINČÁK Slavomír15 %
Autori vydania:ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Edition: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči
CD-ROM, S. 207-210
Publisher: SPU
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-552-1649-2
Research area: 200 - Veterinary Sciences
190 - Agricultural and forestry sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0026876-ucinok-skrmovania-10-fermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-kvalitu-tuku-prsnej-svalov/
Skip to content