Title: Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa : [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation]
Record: POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa : [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48.
Year: 2017
Category: BDE - Professional work in other foreign magazines
Authors:POŠIVÁKOVÁ Terézia41 %
HROMADA Rudolf8 %
VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína8 %
VARGOVÁ Mária8 %
ŠVAJLENKA Jozef25 %
POŠIVÁK Ján10 %
Edition: Maso
Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48
Country of issue: Slovakia
ISSN:1210-4086
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027651-Monitoring-vyskytu-mikroorganizmov-v-spracovatelskych-prevadzkach-hydinoveho-masa/
Skip to content