Názov: Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa : [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation]
Zápis: POŠIVÁKOVÁ, Terézia - HROMADA, Rudolf - VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - ŠVAJLENKA, Jozef - POŠIVÁK, Ján. Monitoring výskytu mikroorganizmov v spracovateľských prevádzkach hydinového mäsa : [Monitoring of microorganisms in poultry meat processing operation] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48.
Rok vydania: 2017
Kategória: BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:POŠIVÁKOVÁ Terézia41 %
HROMADA Rudolf8 %
VESZELITS LAKTIČOVÁ Katarína8 %
VARGOVÁ Mária8 %
ŠVAJLENKA Jozef25 %
POŠIVÁK Ján10 %
Vydanie: Maso
Roč. 28, č. 5(2017), s. 45-48
Krajina vydania: Slovensko
ISSN:1210-4086
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0027651-Monitoring-vyskytu-mikroorganizmov-v-spracovatelskych-prevadzkach-hydinoveho-masa/
Skip to content