Title: Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]
Record: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
Year: 2018
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:BARTKOVSKÝ Martin60 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
HUDÁK Marek8 %
TUREK Peter10 %
KLEMPOVÁ Tatiana1 %
ČERTÍK Milan1 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Edition: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany
S. 124-127
Publisher: SPU
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-552-1813-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029272-Vplyv-skrmovania-10-fermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-oxidacne-zmeny-prsnej-svalo/
Skip to content