Názov: | Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat] | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 60 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
HUDÁK Marek | 8 % | |
TUREK Peter | 10 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 1 % | |
ČERTÍK Milan | 1 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany S. 124-127 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1813-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029272-Vplyv-skrmovania-10-fermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-oxidacne-zmeny-prsnej-svalo/ |