Názov: Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat]
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - HUDÁK, Marek - TUREK, Peter - KLEMPOVÁ, Tatiana - ČERTÍK, Milan - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 10 0.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny : [Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 124-127.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BARTKOVSKÝ Martin60 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
HUDÁK Marek8 %
TUREK Peter10 %
KLEMPOVÁ Tatiana1 %
ČERTÍK Milan1 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany
S. 124-127
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1813-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029272-Vplyv-skrmovania-10-fermentovaneho-krmiva-na-profil-mastnych-kyselin-a-oxidacne-zmeny-prsnej-svalo/
Skip to content