Title: Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov : [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products]
Record: PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov : [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products] In: Kvalita mäsa : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1678-2, s. 141-147.
Year: 2017
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:PRIBULA Milan40 %
TUREK Peter30 %
KOVÁČ Gabriel30 %
Autori vydania:DEBRECÉNI Ondrej, VAVRÍKOVÁ Iveta, BÍRO Daniel, GÁLIK Branislav
Edition: Kvalita mäsa
Meat quality
zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017
S. 141-147
Publisher: SPU
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-552-1678-2
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030232-Vplyv-postmortalnych-zmien-masa-na-kvalitu-masa-a-kvalitu-kulinarskych-vyrobkov/
Skip to content