Názov: | Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov : [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products] | |
Zápis: | PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov : [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products] In: Kvalita mäsa : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1678-2, s. 141-147. | |
Rok vydania: | 2017 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | PRIBULA Milan | 40 % |
TUREK Peter | 30 % | |
KOVÁČ Gabriel | 30 % | |
Autori vydania: | DEBRECÉNI Ondrej, VAVRÍKOVÁ Iveta, BÍRO Daniel, GÁLIK Branislav | |
Vydanie: | Kvalita mäsa Meat quality zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017 S. 141-147 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1678-2 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030232-Vplyv-postmortalnych-zmien-masa-na-kvalitu-masa-a-kvalitu-kulinarskych-vyrobkov/ |