Názov: Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov : [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products]
Zápis: PRIBULA, Milan - TUREK, Peter - KOVÁČ, Gabriel. Vplyv postmortálnych zmien mäsa na kvalitu mäsa a kvalitu kulinárskych výrobkov : [The influence of postmortal changes of meat and quality of culinary products] In: Kvalita mäsa : zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1678-2, s. 141-147.
Rok vydania: 2017
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:PRIBULA Milan40 %
TUREK Peter30 %
KOVÁČ Gabriel30 %
Autori vydania:DEBRECÉNI Ondrej, VAVRÍKOVÁ Iveta, BÍRO Daniel, GÁLIK Branislav
Vydanie: Kvalita mäsa
Meat quality
zborník z medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 1. - 2. jún 2017
S. 141-147
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1678-2
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0030232-Vplyv-postmortalnych-zmien-masa-na-kvalitu-masa-a-kvalitu-kulinarskych-vyrobkov/
Skip to content