Title: Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód.
Record: KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
Year: 2019
Category: BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:KOVÁČOVÁ Mariana40 %
KOŠČOVÁ Jana30 %
DUDRIKOVÁ Eva20 %
VATAŠČINOVÁ Tatiana10 %
Edition: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 124-127
Publisher: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89738-19-9
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
URL: http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033672-Sledovanie-prezivatelnosti-mikroorganizmov-kontaminujucich-maso-a-masove-vyrobky-pomocou-screeningov/
Skip to content