Názov: Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód.
Zápis: KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127.
Rok vydania: 2019
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:KOVÁČOVÁ Mariana40 %
KOŠČOVÁ Jana30 %
DUDRIKOVÁ Eva20 %
VATAŠČINOVÁ Tatiana10 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 124-127
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033672-Sledovanie-prezivatelnosti-mikroorganizmov-kontaminujucich-maso-a-masove-vyrobky-pomocou-screeningov/
Skip to content