Názov: | Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. | |
Zápis: | KOVÁČOVÁ, Mariana - KOŠČOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - VATAŠČINOVÁ, Tatiana. Sledovanie prežívateľnosti mikroorganizmov kontaminujúcich mäso a mäsové výrobky pomocou screeningových metód. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 124-127. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) | |
Autori: | KOVÁČOVÁ Mariana | 40 % |
KOŠČOVÁ Jana | 30 % | |
DUDRIKOVÁ Eva | 20 % | |
VATAŠČINOVÁ Tatiana | 10 % | |
Vydanie: | Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 zborník príspevkov z vedeckej konferencie online, S. 124-127 |
|
Vydavateľ: | Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Bratislava | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-89738-19-9 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL: | http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359 | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033672-Sledovanie-prezivatelnosti-mikroorganizmov-kontaminujucich-maso-a-masove-vyrobky-pomocou-screeningov/ |