Title: Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats]
Record: MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
Year: 2020
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:MARCINČÁK Slavomír60 %
ČERTÍK Milan15 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana15 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, FIKSELOVÁ Martina, CAPCAROVÁ Marcela
Edition: Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020
online, S. 194-198
Publisher: SPU
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-552-2168-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
URL: https://khbp-nitra.webnode.sk/_files/200000112-ab066ab068/Piestany BaKP program 2020.pdf
Skip to content