Title: | Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats] | |
Record: | MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198. | |
Year: | 2020 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | MARCINČÁK Slavomír | 60 % |
ČERTÍK Milan | 15 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 15 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, FIKSELOVÁ Martina, CAPCAROVÁ Marcela | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020 online, S. 194-198 |
|
Publisher: | SPU | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-2168-7 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
URL: | https://khbp-nitra.webnode.sk/_files/200000112-ab066ab068/Piestany BaKP program 2020.pdf |