Názov: Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198.
Rok vydania: 2020
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MARCINČÁK Slavomír60 %
ČERTÍK Milan15 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana15 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, FIKSELOVÁ Martina, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020
online, S. 194-198
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-2168-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: https://khbp-nitra.webnode.sk/_files/200000112-ab066ab068/Piestany BaKP program 2020.pdf
Skip to content