Názov: | Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats] | |
Zápis: | MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv aditív vo výžive brojlerových kurčiat na kvalitu a zdravotnú bezpečnosť tukov produkovaného mäsa : [Effect of additives in broiler nutrition on the quality and safety of produced meat fats] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020. 1. vyd. Nitra : SPU, 2020. ISBN 978-80-552-2168-7, online, s. 194-198. | |
Rok vydania: | 2020 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MARCINČÁK Slavomír | 60 % |
ČERTÍK Milan | 15 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 15 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, FIKSELOVÁ Martina, CAPCAROVÁ Marcela | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín zborník prác z 17. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online, Piešťany, 26.3.-27.3.2020 online, S. 194-198 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-2168-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL: | https://khbp-nitra.webnode.sk/_files/200000112-ab066ab068/Piestany BaKP program 2020.pdf |