Title: | Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat] | |
Record: | BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAĎ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 115-118. | |
Year: | 2021 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | BARTKOVSKÝ Martin | 40 % |
SEMJON Boris | 20 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 10 % | |
KOŽÁROVÁ Ivona | 10 % | |
NAĎ Pavel | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter | |
Edition: | Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV. Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference S. 115-118 |
|
Publisher: | UVLF v Košiciach | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-711-1 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak |