Názov: Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat]
Zápis: BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAĎ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 115-118.
Rok vydania: 2021
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:BARTKOVSKÝ Martin40 %
SEMJON Boris20 %
REITZNEROVÁ Anna10 %
KOŽÁROVÁ Ivona10 %
NAĎ Pavel10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter
Vydanie: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.
Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference
S. 115-118
Vydavateľ: UVLF v Košiciach
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Košice
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-8077-711-1
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
Skip to content