Názov: | Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat] | |
Zápis: | BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAĎ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 115-118. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | BARTKOVSKÝ Martin | 40 % |
SEMJON Boris | 20 % | |
REITZNEROVÁ Anna | 10 % | |
KOŽÁROVÁ Ivona | 10 % | |
NAĎ Pavel | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | NAĎ Pavel, BUJŇÁK Lukáš, FAIXOVÁ Zita, MUDROŇ Pavol, TUREK Peter | |
Vydanie: | Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV. Lazar Days of Nutrition and Veterinary Dietetics XIV.: Proceeding of lectures: International Scientific Conference S. 115-118 |
|
Vydavateľ: | UVLF v Košiciach | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Košice | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-8077-711-1 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský |