Title: | Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] | |
Record: | BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18. | |
Year: | 2021 | |
Category: | BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference) | |
Authors: | BARTKOVSKÝ Martin | 50 % |
SEMJON Boris | 10 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 10 % | |
BUJŇÁK Lukáš | 10 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 5 % | |
ROBA Pavol | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online online, S. 13-18 |
|
Publisher: | SPU v Nitre | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-2354-4 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2021/dl/9788055223544/9788055223544.pdf |