Title: Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese]
Record: MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 296-304.
Year: 2021
Category: AFD - Published papers at domestic scientific conferences
Authors:MAĽOVÁ Jana45 %
KOVÁČOVÁ Mariana15 %
VÝROSTKOVÁ Jana15 %
DUDRIKOVÁ Eva10 %
SEMJON Boris10 %
BARANOVÁ Mária5 %
Autori vydania:SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov
Proceedings of lecture and posters: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products
USB kľúč, S. 296-304
Publisher: UVLF v Košiciach
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-733-3
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
Skip to content