Title: | Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese] | |
Record: | MAĽOVÁ, Jana - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - SEMJON, Boris - BARANOVÁ, Mária. Senzorické hodnotenie vybraných druhov salám s podielom syra : [Sensory analysis of selected types of salami with a ingredient of cheese] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 54. | |
Year: | 2021 | |
Category: | AFH - Abstracts of papers from domestic scientific conferences | |
Authors: | MAĽOVÁ Jana | 45 % |
KOVÁČOVÁ Mariana | 15 % | |
VÝROSTKOVÁ Jana | 15 % | |
DUDRIKOVÁ Eva | 10 % | |
SEMJON Boris | 10 % | |
BARANOVÁ Mária | 5 % | |
Autori vydania: | SEMJON Boris, POPELKA Peter, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov Proceedings of abstracts: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie S. 54 |
|
Publisher: | UVLF v Košiciach | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-734-0 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak |