Title: Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok : [Quality of the chicken breast meat after feeding of humic substances]
Record: REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BARTKOVSKÝ, Martin - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok : [Quality of the chicken breast meat after feeding of humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 215-220.
Year: 2022
Category: V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type: PRP - contribution from the event
Authors:REITZNEROVÁ Anna30 %
SEMJON Boris20 %
KORÉNEKOVÁ Beáta10 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
NAGY Jozef10 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana
Edition: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník vedeckých prác
online, S. 215-220
Publisher: Garmond
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8266-007-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
URL: http://www.slpk.sk/eldo/2022/dl/9788082660077/9788082660077.pdf
Skip to content