Title: Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat : [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat]
Record: KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat : [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 260-266.
Year: 2022
Category: O2 - Professional output of publication activity as part of a book publication or collection
Output type: PRP - contribution from the event
Authors:KORÉNEKOVÁ Beáta50 %
KOŽÁROVÁ Ivona10 %
SEMJON Boris10 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
Autori vydania:POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel
Edition: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy
Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends
Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie
USB kľúč, S. 260-266
Publisher: UVLF
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Košice
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8077-752-4
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
Note: Zmena kategórie z V2 na O2 pdľa návrhu CVTI 2023
Skip to content