Title: | Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat : [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat] | |
Record: | KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona - SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Vplyv humínových látok a probiotickej kultúry na zrecie procesy v mäse kurčiat : [Effect of huminic substances and probiotic culture on ripening process in poultry meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2022. ISBN 978-80-8077-752-4, USB kľúč, s. 260-266. | |
Year: | 2022 | |
Category: | O2 - Professional output of publication activity as part of a book publication or collection | |
Output type: | PRP - contribution from the event | |
Authors: | KORÉNEKOVÁ Beáta | 50 % |
KOŽÁROVÁ Ivona | 10 % | |
SEMJON Boris | 10 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
Autori vydania: | POPELKA Peter, SEMJON Boris, LEGÁTH Jaroslav, NAĎ Pavel | |
Edition: | HYGIENA ALIMENTORUM XLII: Zdravotná bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rybolovu a zveriny – aktuálne problémy a trendy Proceedings of lectures and posters: Safety and quality of poultry, fishery and game products - current issues and trends Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie USB kľúč, S. 260-266 |
|
Publisher: | UVLF | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Košice | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8077-752-4 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Field: | Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences Name of the field of study: veterinary medicine |
|
Language: | slovak | |
Note: | Zmena kategórie z V2 na O2 pdľa návrhu CVTI 2023 |