Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2015 AFD MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - KOVALÍK, Pavol - KLEMPOVÁ, Tatiana. Účinok podávania fermentovaného krmiva brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [The effect of broilers feeding with fermented feed on growth performance and carcass yield] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 137-138.
2015 AFD MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - MELLEN, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter. Účinok pridávania humínových kyselín brojlerovým kurčatám na rastové parametre a jatočnú výťažnosť : [Effect of adding humic acids to broilers chickens on growing parameters and carcass yield] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 125-127.
2015 AFD KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef. Vplyv humínových kyselín na fyzikálno - chemické zmeny v priebehu zrecieho procesu v mäse hydiny : [Effect of humine acids on physicochemical changes during ripening process in poultry meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVI: Bezpečné a kvalitné produkty hydiny, rýb, voľne žijúcej a farmovej zveri, 13. - 15. mája 2015, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2015. ISBN 978-80-8077-458-5, s. 74-76.
2015 AFD MAČANGA, Ján - MARCINČÁK, Slavomír - CAPOVÁ, Katarína. Vplyv obalového materiálu na senzorické vlastnosti piva : [Effect of the packaging material on sensory properties of beer] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca, 12.-13. november 2015, Nitra : Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie. 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka, 2015. ISBN 978-80-89738-06-9, s. 168-171.
2015 AFE KLEMPOVÁ, Tatiana - JANŠTOVÁ, Janka - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MAČANGA, Ján - POPELKA, Peter - ČERTÍK, Milan. Employment of fungal solid-state fermention products in broiler chicken feed. In: 11th International Symposium on Biocatalysis and Agricultural Biotechnology, September 13 to 16, 2015, Alberta , Canada. 1. vyd. Taichung : ISBAB, 2015. ISSN 1878-8181, s. 34.
2015 BDE MAČANGA, Ján - KORÉNEKOVÁ, Beáta - BRENESSELOVÁ, Martina - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef. Fyzikálno-chemické ukazovatele kvality mäsa králikov divých získaného rozdielnym spôsobom. In: Maso. 2015. ISSN 1210-4086, Roč. 26, č. 4(2015), s. 35-37.
2015 BEE REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - POLÁKOVÁ, Zuzana. Porovnanie rozkladných zmien tukov v mäsových výrobkoch počas skladovania : [Comparison of degradation changes of fat in meat products during storage] In: XVII. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí, Brno, 27.5.2015 : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2015. ISBN 978-80-7305-758-9, s. 38-40.
2014 ADC POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - PIPOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - LENHARDT, Ľudovít. Comparison of chemical, microbiological and histological changes in fresh, frozen and double frozen rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) : [Porovnanie chemických, mikrobiologických a histologických zmien čerstvých, zmrazených pstruhov dúhových (Oncorhynchus mykiss)] In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 2 (2014), s. 157-161.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014 ADC BAČA, Martin - MARCINČÁK, Slavomír - ČERTÍK, Milan - POPELKA, Peter - MARCINČÁKOVÁ, Dana - GUOTHOVÁ, Lucia - MOLNÁR, Ladislav - KLEMPOVÁ, Tatiana - MASKAĽOVÁ, Iveta. Effect of adding prefermented cereal product containing gamma-linolenic acid to broiler feed on production indicators and fatty acid profile of chicken breast. In: Acta veterinaria Brno. 2014. ISSN 0001-7213, Vol. 83, č. 4 (2014), s. 379-384.
(2014: 0.469 - IF, 36 - H-index, 0.047 - IF 5y, 0.297 - SJR, Q3 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
2014 ADC FEJERČÁKOVÁ, Andrea - VAŠKOVÁ, Janka - BAČA, Martin - VAŠKO, Ladislav - MARCINČÁK, Slavomír - HERTELYOVÁ, Zdenka - PETRÁŠOVÁ, Darina - GUOTHOVÁ, Lucia. Effect of dietary microbially produced gamma-linolenic acid and plant extracts on enzymatic and non-enzymatic antioxidants in various broiler chicken organs : [Účinok skrmovania mikrobiálne vyprodukovanej gama-linolénovej kyseliny a rastlinných extraktov na enzymatické a neenzymatické antioxidanty v rôznych orgánoch brojlerových kurčiat] In: Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 2014. ISSN 0931-2439, Vol. 98, č. 5(2014), s. 860-866.
(2014: 1.406 - IF, 51 - H-index, 0.171 - IF 5y, 0.703 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q2 - JCR Best Q)
Number of records in database: 617
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 31 of 62
Skip to content