Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2022 O3 SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalitatívne hodnotenie vybraných bravčových šuniek z obchodnej siete. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 34-40.
2022 O3 REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - KLEMPOVÁ, Tatiana - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Nutričná kvalita danielieho mäsa a vplyv dlhodobého skladovania na jeho oxidačnú stabilitu : [Nutritional quality of fallow deer meat and the effect of long-term storage on its oxidative stability] In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 4 (2022), p. 51-55.
2022 O3 REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv doby skladovania na farebnú a oxidačnú stabilitu nakrájanej kuracej a morčacej šunky v modelových podmienkach predaja v obchodnej sieti. In: Maso. 2022. ISSN 1210-4086, Vol. 33, no. 2 (2022), p. 42-45.
2020 BDE MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin - SOPKOVÁ, Drahomíra - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SEMJON, Boris. Vplyv dĺžky skrmovania ľanového semena na kvalitu mäsa bravčového stehna. In: Maso. 2020. ISSN 1210-4086, Vol. 31, no. 3 (2020), p. 40-43.
2018 BDE KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír - MARCINČÁKOVÁ, Dana - SKALICKÁ, Magdaléna. Porovnanie fyzikálnych a chemických zmien v prsnej a stehennej svalovine brojlerových kurčiat Ross 308 po aplikácii humínových kyselín : [Comparison of physical and chemical changes in breast and thigh muscle of broiler chickens Ross 308 after application of humic acids] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 40-43.
2018 BDE BARTKOVSKÝ, Martin - MAČANGA, Ján - ROBA, Pavol - TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv skrmovania 100.000000ermentovaného krmiva na profil mastných kyselín a oxidačné zmeny prsnej svaloviny kurčiat : [ Effect of feeding of 10 % prefermented feed on fatty acid profile and oxidation changes in chicken breast meat] In: Maso. 2018. ISSN 1210-4086, Vol. 29, no. 6(2018), p. 37-40.
2017 BDE REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - ŠULEKOVÁ, Monika - MARCINČÁK, Slavomír - SEMJON, Boris - TUREK, Peter. Oxidačné procesy lipidov v priebehu výroby trvanlivých mäsových výrobkov : [Oxidation processes of lipids during production of long-life meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 5(2017), s. 33-36.
2017 BDE REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Porovnanie oxidačných procesov tukov v mäse a v mäsových výrobkoch : [A comparison of fat oxidation processes in meat and in meat products] In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Roč. 28, č. 2(2017), s. 32-35.
2016 BDE MARCINČÁK, Slavomír - POSPIECH, Matej - TUREK, Peter. Prídavné látky v mäsových výrobkoch. Definície, podmienky použitia a konzervačné prídavné látky : [Food additives in meat products - Definitions, conditions of use and food preservatives] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 2(2016), s. 31-36.
2016 BDE REITZNEROVÁ, Anna - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - MAČANGA, Ján - VAŠKO, Ladislav - VAŠKOVÁ, Janka - POLÁKOVÁ, Zuzana. Vplyv humínových kyselín na oxidačnú stabilitu mrazeného hydinového mäsa : [The effect of humic acids on oxidative stability of frozen chicken meat] In: Maso. 2016. ISSN 1210-4086, Roč. 27, č. 4(2016), s. 42-44.
Number of records in database: 27
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 1 of 3
Skip to content