Prof. Slavomír Marcinčák, DVM, PhD

Year Category
Publication
2003 AFG MARCINČÁK, Slavomír - BYSTRICKÝ, Pavel - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter - HUSSEIN, Khalled. Determination of malondialdehyde in egg yolk by solid phase extraction and high pressure liquid chromathography. In: . Recent advances in food analysis. Praha : Institute of chemical technology Prague, 2003. s. 40.
2003 AFG BYSTRICKÝ, Pavel - ŠULEJ, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Dynamics of antioxidant activity during manufacturing of meat products. In: . Recent advances in food analysis. Praha : Institute of chemical technology Prague, 2003. s. 41.
2003 AFH POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled. Comparison of BSDA and Premitest sensitivity in poultry meat. In: . Rizikové faktory potravinového reťazca. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. ISBN 80-8069-281-5, s. 33.
2003 AFL POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPELKA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír - JEVINOVÁ, Pavlína - HUSSEIN, Khalled - HENŽLÍKOVÁ, Henrieta. Porovnanie citlivosti BSDA a Premitestu v mäse hydiny po experimentálnej aplikácii Amuril PLV.SOL.. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 298-301.
2002 ADF MARCINČÁK, Slavomír - TUREK, Peter - SOKOL, Jozef - POPELKA, Peter - BYSTRICKÝ, Pavel. Determination of malondialdehyde in pork byHPLC as the 2.4-dinitrophenylhydrazine derivative. In: Folia veterinaria. 2002. Roč. 46, č. 3 (2002), s. 135-138.
2002 AED POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - GIRETOVÁ, Mária - ŠEBESTOVÁ, Dana. Využitie Monascus purpureus pri výrobe mäsových výrobkov : [Monascus purpureus utilization in meat products production] In: Výživa a potraviny pre tretie tisícročie. Nitra, 24.-25. apríl 2002 : Nitra, 24.-25. apríl 2002. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. s. 69-72.
2002 AFD POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - POPESKO, Peter - SOKOL, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Kontaminácia mlieka dojníc rezíduami antibiotík po ich terapeutickej aplikácii. In: Rizikové faktory potravinového reťazca : Nitra 26. september 2002. : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2002. ISBN 80-8069-076-6, s. 99-101.
2002 AFD NAGY, Jozef - BULECA, Ján - MÁTÉ, Dionýz - ŠÁLY, Ján - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír - HUSSEIN, Khalled. Využitie nového genofondu hydiny vhodného do tvrdších podmienok rizikových oblastí : [Utilization of new poultry gene pool useful in harder conditions of risk areas] In: O ekológii vo vybraných aglomeráciách Jelšavy-Lubeníka a stredného Spiša. Zborník z XI. vedeckého sympózia s medzinárodnou účasťou, 21. - 22. november 2002, Hrádok pri Jelšave. Košice : Slovenská banícka spoločnosť ZS VTS, ZO pri Ústave geotechniky SAV, 2002. s. 180-185.
2002 BDF POPELKA, Peter - HORSKÁ, D. - POPELKA, Pavol - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Detekcia falšovania ovčieho mlieka a syrov pomocou enzýmovej imunoanalýzy (ELISA). In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 3 (2002), s. 36-37.
2002 BDF MARCINČÁK, Slavomír - POPELKA, Peter - NAGY, Jozef - MÁTÉ, Dionýz - SETLÁKOVÁ, M. - ŠEBESTOVÁ, Dana. Mäsové hydinové vyrobky - redukcia mnozstva dusitanov v mäsovych vyrobkoch pomocou fermentovanej ryze. In: Slovenský veterinársky časopis. 2002. ISSN 1335-0099, Roč. 27, č. 2 (2002), s. 84-87.
Number of records in database: 617
Last database update: 07. 11. 2023 12:52:23
Page 61 of 62
Skip to content