Title: | Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts] | |
Record: | MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 171-173. | |
Year: | 2014 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | MARCINČÁK Slavomír | 40 % |
BAČA Martin | 30 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
ČUJOVÁ Veronika | 5 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 10 % | |
DUDRIKOVÁ Eva | 5 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014 S. 171-173 |
|
Publisher: | SPU | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-1162-6 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021413-Oxidacna-stabilita-hydinovych-masovych-vyrobkov-po-aplikacii-vybranych-rastlinnych-extraktov/ |