Názov: Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts]
Zápis: MARCINČÁK, Slavomír - BAČA, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - ČUJOVÁ, Veronika - JEVINOVÁ, Pavlína - DUDRIKOVÁ, Eva. Oxidačná stabilita hydinových mäsových výrobkov po aplikácii vybraných rastlinných extraktov : [Oxidation stability of poultry meat products after application of selected plants extracts] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014. 1. vyd. Nitra : SPU, 2014. ISBN 978-80-552-1162-6, s. 171-173.
Rok vydania: 2014
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MARCINČÁK Slavomír40 %
BAČA Martin30 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
ČUJOVÁ Veronika5 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
DUDRIKOVÁ Eva5 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, BELEJ Ľubomír, ČAPLA Jozef, LUKÁČOVÁ Anetta, ANGELOVIČOVÁ Mária, ČANIGOVÁ Margita
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XI. medzinárodnej vedeckej konferencie, Smolenice, 27. - 28. marec 2014
S. 171-173
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1162-6
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0021413-Oxidacna-stabilita-hydinovych-masovych-vyrobkov-po-aplikacii-vybranych-rastlinnych-extraktov/
Skip to content