Title: | Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat] | |
Record: | MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163. | |
Year: | 2018 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | MAČANGA Ján | 40 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 10 % | |
POPELKA Peter | 15 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 25 % | |
Autori vydania: | ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany S. 160-163 |
|
Publisher: | SPU | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-1813-7 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029270-Vplyv-pridavku-10-fermentovaneho-krmiva-na-senzoricke-parametre-svaloviny-brojlerovych-kurciat/ |