Názov: | Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat] | |
Zápis: | MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163. | |
Rok vydania: | 2018 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | MAČANGA Ján | 40 % |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 10 % | |
POPELKA Peter | 15 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 25 % | |
Autori vydania: | ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany S. 160-163 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1813-7 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029270-Vplyv-pridavku-10-fermentovaneho-krmiva-na-senzoricke-parametre-svaloviny-brojlerovych-kurciat/ |