Názov: Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat]
Zápis: MAČANGA, Ján - BARTKOVSKÝ, Martin - JEVINOVÁ, Pavlína - POPELKA, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv prídavku 10 0.000000ermentovaného krmiva na senzorické parametre svaloviny brojlerových kurčiat : [Effect of addition 10 % of prefermented feed on sensory properties of broiler meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany. 1. vyd. Nitra : SPU, 2018. ISBN 978-80-552-1813-7, s. 160-163.
Rok vydania: 2018
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:MAČANGA Ján40 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
JEVINOVÁ Pavlína10 %
POPELKA Peter15 %
MARCINČÁK Slavomír25 %
Autori vydania:ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, 22.-23. marec 2018, Piešťany
S. 160-163
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1813-7
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0029270-Vplyv-pridavku-10-fermentovaneho-krmiva-na-senzoricke-parametre-svaloviny-brojlerovych-kurciat/
Skip to content