Title: | Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat] | |
Record: | SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 206-209. | |
Year: | 2019 | |
Category: | AFD - Published papers at domestic scientific conferences | |
Authors: | SEMJON Boris | 50 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
JAĎUTTOVÁ Iveta | 10 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
VÁCZI Peter | 5 % | |
NAGYOVÁ Alena | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019 S. 206-209 |
|
Publisher: | SPU | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-1978-3 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
ARL URL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031875-Vplyv-podavania-huminovych-latok-vo-vykrme-brojlerovych-kurciat-na-senzoricke-parametre-produkovaneh/ |