Názov: Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat]
Zápis: SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 206-209.
Rok vydania: 2019
Kategória: AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:SEMJON Boris50 %
MARCINČÁKOVÁ Dana10 %
JAĎUTTOVÁ Iveta10 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
VÁCZI Peter5 %
NAGYOVÁ Alena5 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019
S. 206-209
Vydavateľ: SPU
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-1978-3
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031875-Vplyv-podavania-huminovych-latok-vo-vykrme-brojlerovych-kurciat-na-senzoricke-parametre-produkovaneh/
Skip to content