Názov: | Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - JAĎUTTOVÁ, Iveta - BARTKOVSKÝ, Martin - VÁCZI, Peter - NAGYOVÁ, Alena - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výkrme brojlerových kurčiat na senzorické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substatnce supplementation during broiler fattening on sensory parameters of produced meat] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019. 1. vyd. Nitra : SPU, 2019. ISBN 978-80-552-1978-3, s. 206-209. | |
Rok vydania: | 2019 | |
Kategória: | AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách | |
Autori: | SEMJON Boris | 50 % |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 10 % | |
JAĎUTTOVÁ Iveta | 10 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
VÁCZI Peter | 5 % | |
NAGYOVÁ Alena | 5 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 10 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, ANGELOVIČOVÁ Mária, CAPCAROVÁ Marcela | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín zborník prác z XVI. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou, Piešťany, 28. - 29. marec 2019 S. 206-209 |
|
Vydavateľ: | SPU | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-1978-3 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL na ARL: | https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0031875-Vplyv-podavania-huminovych-latok-vo-vykrme-brojlerovych-kurciat-na-senzoricke-parametre-produkovaneh/ |