Title: Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse.
Record: REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
Year: 2019
Category: BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference)
Authors:REITZNEROVÁ Anna40 %
ŠULEKOVÁ Monika15 %
NAGY Jozef15 %
SEMJON Boris10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
Edition: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 173-176
Publisher: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Bratislava
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-89738-19-9
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Language: slovak
URL: http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359
ARL URL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033674-Vplyv-dlhodobeho-skladovania-na-oxidacne-zmeny-lipidov-v-husacom-mase/
Skip to content