Názov: Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse.
Zápis: REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
Rok vydania: 2019
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:REITZNEROVÁ Anna40 %
ŠULEKOVÁ Monika15 %
NAGY Jozef15 %
SEMJON Boris10 %
MARCINČÁK Slavomír10 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
Vydanie: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019
zborník príspevkov z vedeckej konferencie
online, S. 173-176
Vydavateľ: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Bratislava
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-89738-19-9
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: http://www.mpsr.sk/download.php?fID=18359
URL na ARL: https://arl4.library.sk/arl-uvlk/sk/detail-uvlk_un_cat-0033674-Vplyv-dlhodobeho-skladovania-na-oxidacne-zmeny-lipidov-v-husacom-mase/
Skip to content