Title: | Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] | |
Record: | SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55. | |
Year: | 2021 | |
Category: | BEF - Professional papers in domestic peer-reviewed proceedings (conference and non-conference) | |
Authors: | SEMJON Boris | 45 % |
BUJŇÁK Lukáš | 5 % | |
NAĎ Pavel | 5 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 5 % | |
NAGY Jozef | 5 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 5 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online S. 50-55 |
|
Publisher: | SPU v Nitre | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-552-2354-4 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Language: | slovak | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2021/dl/9788055223544/9788055223544.pdf |