Názov: Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]
Zápis: SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
Rok vydania: 2021
Kategória: BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:SEMJON Boris45 %
BUJŇÁK Lukáš5 %
NAĎ Pavel5 %
KORÉNEKOVÁ Beáta5 %
NAGY Jozef5 %
JEVINOVÁ Pavlína5 %
BARTKOVSKÝ Martin10 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea
Vydanie: Bezpečnosť a kontrola potravín
Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference
Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online
S. 50-55
Vydavateľ: SPU v Nitre
Číslo vydania: 1. vyd.
Miesto vydania: Nitra
Krajina vydania: Slovensko
ISBN:978-80-552-2354-4
Oblasť výskumu: 200 - Veterinárske vedy
Jazyk: slovenský
URL: http://www.slpk.sk/eldo/2021/dl/9788055223544/9788055223544.pdf
Skip to content