Názov: | Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] | |
Zápis: | SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55. | |
Rok vydania: | 2021 | |
Kategória: | BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných) | |
Autori: | SEMJON Boris | 45 % |
BUJŇÁK Lukáš | 5 % | |
NAĎ Pavel | 5 % | |
KORÉNEKOVÁ Beáta | 5 % | |
NAGY Jozef | 5 % | |
JEVINOVÁ Pavlína | 5 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea | |
Vydanie: | Bezpečnosť a kontrola potravín Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online S. 50-55 |
|
Vydavateľ: | SPU v Nitre | |
Číslo vydania: | 1. vyd. | |
Miesto vydania: | Nitra | |
Krajina vydania: | Slovensko | |
ISBN: | 978-80-552-2354-4 | |
Oblasť výskumu: | 200 - Veterinárske vedy | |
Jazyk: | slovenský | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2021/dl/9788055223544/9788055223544.pdf |