Title: Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids]
Record: MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209.
Year: 2022
Category: V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection
Output type: PRP - contribution from the event
Authors:MAKIŠ Andrej11 %
SEMJON Boris18 %
MARCINČÁKOVÁ Dana18 %
BARTKOVSKÝ Martin18 %
SLANÝ Ondrej5 %
KLEMPOVÁ Tatiana10 %
MARCINČÁK Slavomír20 %
Autori vydania:GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana
Edition: Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník vedeckých prác
online, S. 205-209
Publisher: Garmond
Issue number: 1. vyd.
Place of issue: Nitra
Country of issue: Slovakia
ISBN:978-80-8266-007-7
Research area: 200 - Veterinary Sciences
Field: Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences
Name of the field of study: veterinary medicine
Language: slovak
URL: http://www.slpk.sk/eldo/2022/dl/9788082660077/9788082660077.pdf
Skip to content