Title: | Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids] | |
Record: | MAKIŠ, Andrej - SEMJON, Boris - MARCINČÁKOVÁ, Dana - BARTKOVSKÝ, Martin - SLANÝ, Ondrej - KLEMPOVÁ, Tatiana - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita prsnej svaloviny brojlerových kurčiat po skrmovaní fementovaných krmív obohatených o významné mastné kyseliny : [Quality of the chicken breast meat after feeding of fermented feed enriched with important fatty acids] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2022. ISBN 978-80-8266-007-7, online, s. 205-209. | |
Year: | 2022 | |
Category: | V2 - The scientific output of a publication activity as part of an edited book or collection | |
Output type: | PRP - contribution from the event | |
Authors: | MAKIŠ Andrej | 11 % |
SEMJON Boris | 18 % | |
MARCINČÁKOVÁ Dana | 18 % | |
BARTKOVSKÝ Martin | 18 % | |
SLANÝ Ondrej | 5 % | |
KLEMPOVÁ Tatiana | 10 % | |
MARCINČÁK Slavomír | 20 % | |
Autori vydania: | GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, TANČINOVÁ Dana | |
Edition: | Bezpečnosť a kontrola potravín Zborník vedeckých prác online, S. 205-209 |
|
Publisher: | Garmond | |
Issue number: | 1. vyd. | |
Place of issue: | Nitra | |
Country of issue: | Slovakia | |
ISBN: | 978-80-8266-007-7 | |
Research area: | 200 - Veterinary Sciences | |
Field: | Group of study fields: Agricultural and veterinary sciences Name of the field of study: veterinary medicine |
|
Language: | slovak | |
URL: | http://www.slpk.sk/eldo/2022/dl/9788082660077/9788082660077.pdf |